Kontra – Brazil Daterra

kr. 95,00

Kaffeland: Brasilien
Kaffetype: Ren Kaffe

Proces: Pulped Natural.

Smagsbeskrivelse: En fyldig kaffe med noter af mælkechokolade og mandel samt et friskt hint af citrusfrugt. En kaffe med intens sødme og en rund velbalanceret syre.
Ingredienser: Hele rene kaffebønner fra Brazilien. 250g

Daterra Full Bloom Collection er den fineste af slagsen. Den er lavet af nøje udvalgte bønner, som har gennemgået den strengeste kvalitetskontrol, Penta System. Dette system sikrer, ved mekanisk selektion, en høj kvalitet af bønnerne, der i sidste ende betyder en renere og finere kop.

Denne kaffe begynder sin rejse, når høsten er på sit højeste og kaffebærret er spængfyldt med en sød og næsten likøragtig frugtsaft. Tørreprocessen påbegyndes allerede på træet, hvorefter kaffebærrene overføres til patioen. Her tørrer de i solen indtil sukkerstofferne i frugtsaften er næsten opløst. Tørreprocessen afsluttes mekanisk, for at sikre et ensartet fugt-indhold. Til slut afskalles bærrene, inden bønnerne pakkes og sendes til vores breddegrader.

Doseringsforslag: Krus 4-8 g (2 tsk.) Kande 20 g (1-2 spsk.)
Anbefalet vandtemperatur: 90° – 95°
Anbefalet stempelkaffe bryggetid : 4 min.
Anbefalet filterkaffe bryggetid: 4-5 min.

Varenummer (SKU): 2002 Kategorier: , , ,

Del med venner

Beskrivelse

Kaffeland: Brasilien
Kaffetype: Ren Kaffe

Proces: Pulped Natural.

Smagsbeskrivelse: En fyldig kaffe med noter af mælkechokolade og mandel samt et friskt hint af citrusfrugt. En kaffe med intens sødme og en rund velbalanceret syre.
Ingredienser: Hele rene kaffebønner fra Brazilien. 250g

Daterra Full Bloom Collection er den fineste af slagsen. Den er lavet af nøje udvalgte bønner, som har gennemgået den strengeste kvalitetskontrol, Penta System. Dette system sikrer, ved mekanisk selektion, en høj kvalitet af bønnerne, der i sidste ende betyder en renere og finere kop.

Denne kaffe begynder sin rejse, når høsten er på sit højeste og kaffebærret er spængfyldt med en sød og næsten likøragtig frugtsaft. Tørreprocessen påbegyndes allerede på træet, hvorefter kaffebærrene overføres til patioen. Her tørrer de i solen indtil sukkerstofferne i frugtsaften er næsten opløst. Tørreprocessen afsluttes mekanisk, for at sikre et ensartet fugt-indhold. Til slut afskalles bærrene, inden bønnerne pakkes og sendes til vores breddegrader.

Doseringsforslag: Krus 4-8 g (2 tsk.) Kande 20 g (1-2 spsk.)
Anbefalet vandtemperatur: 90° – 95°
Anbefalet stempelkaffe bryggetid : 4 min.
Anbefalet filterkaffe bryggetid: 4-5 min.

Yderligere information

Indhold

Kaffe Lande