Kundeanmeldelser | Læs eller skriv en anmeldelse | Klik her

Anmeldelser

Slut med hedeture

Rated 5,0 out of 5
8. august 2023

Da jeg en dag købte te, kom vi tilfældigt til at tale om hedeture. Jeg sov dårligt om natten pga mange hedeture. Så blev jeg præsenteret for en te, Rødkløver-te. Jeg fik instruktion i at drikke en kop af den te, Ca 2 t før jeg gik i seng. Fuld af skepsis prøvede jeg. Ikke den bedste smag, men det jo for et godt formål.

Og det virker sgu. Jeg har utroligt nok, ikke haft hedeture om natten siden. Jeg har 2 gange ikke haft mulighed for at kunne drikke teen, og straks var hedeturerne tilbage. For mig har teen givet mig en ordentlig nattesøvn og meget mere energi igen.

Gitte Sibbern

Super dejlig service og god atmosfære!

Rated 5,0 out of 5
6. maj 2021

Camellia Te er en super skøn butik med ikke kun gode produkter og et stort te-sortiment, men også med super kompetente og søde medarbejdere! Som kunde føler jeg mig super tryg i butikkens hænder. Servicen er også rigtig god, når man bestiller te hjem fra webshoppen. Tak!

Julie

Den bedste te

Rated 5,0 out of 5
15. februar 2021

Camellia te har decideret den bedste te! Har endt med så mange nye favoritter. Jeg sender og te op til familien i Norge, vi er vilde med Tempeltræ teen.

Anne

Super kompetent

Rated 5,0 out of 5
18. januar 2021

Jeg har handlet tit hos Camellia Te, jeg har altid fået super service og god vejledning, og det har resulteret i indkøb af te jeg normalt ikke ville have valgt, men som nu er blevet en del af mine favoritter.

Natascha

super go

Rated 5,0 out of 5
16. november 2020

jeg har lige købt jordbær cream te den smager bare godt

ikke sidste gang jeg sender bud efter te herinde

mette hansen
preloader